Yemek Bursu Başvuruları

02 Ekim 2019 Çarşamba

Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde, 2547 sayılı kanunun 46.maddesi (ek fıkra:17.09.2004-5234/2 md) ‘' ne göre elde edilen gelirlerin özel gelir ve ödenek kaydedilen tutarlarının % 10'una kadar olan kısmı, Üniversite yönetim kurulunun tespit edeceği başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerin kitap, kırtasiye ile beslenme ve barınma yardımı ödemelerinde kullanılır. ‘' hükmü gereğince Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca başarılı ve gelir düzeyi düşük ve ekli kontenjan listesinde belirlenen sayıda öğrenciye ücretsiz yemek bursu verilecektir.

Başvuru yapmak isteyen öğrenciler Yemek Yardım Bursu Başvuru Formunu doldurarak fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kontenjanlar için tıklayınız.