Muafiyet Sınavı

14 Eylül 2021 Salı

Muafiyet Sınavı

Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunuza 2021-2022 eğitim öğretim yılında kayıt yaptıran ve hazırlık sınıfı olmayan öğrencilere yönelik olarak 04 Ekim 2021 Pazartesi günü Yabancı Dil Muafiyet sınavı yapılacaktır.
   Muafiyet Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin, 27 Eylül 2021 Pazartesi gününe kadar Yüksekokulumuzun ya da Üniversitemizin ana sayfasındaki duyurular kısmında bulunan formu doldurmaları gerekmektedir.
   İlgili tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek olup, Sınav Üniversitemizin Güre Yerleşkesinde YÜZ YÜZE yapılacaktır.

NOT:Muafiyet Sınavına Üniversitemize 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran BİRİNCİ SINIF öğrencileri kabul edilmektedir.

İlgili yazı için tıklayınız.